Onze babywellness?

Dat is dé plaats bij uitstek om volledig tot rust te komen, samen met je baby. Perfect, want voor die hele kleintjes zijn er nog steeds weinig mogelijkheden om naar toe te gaan. Onder mijn begeleiding als vroedvrouw wordt een rustgevende babymassage aangeleerd, die je dan thuis ook kan gebruiken om samen met je baby tot rust te komen. Belangrijk om te weten is dat wij met hypoallergene massageolie werken en ook onze handdoeken worden met hypoallergene wasmiddelen gewassen.

Voor wie?

Om toch ergens een grens te stellen houden we het op baby’tjes van twee weken (wanneer het naveltje goed is genezen) tot acht maand. We kijken natuurlijk niet op een paar dagen, en bijvoorbeeld een premature baby kan het natuurlijk langer. Wanneer u twijfelt kan u ons gerust opbellen! Bij een babywellness-sessie is het de bedoeling dat minstens één ouder meekomt. Aangezien de babymassage door de ouder zelf wordt uitgevoerd. Alsook kunnen we om de rust te bewaren ook maar maximum twee personen en het baby’tje ontvangen.

Waarom is dit zo speciaal?

Ons wellnessarrangement heeft tal van fysieke en mentale voordelen. Om te beginnen versterkt het de band tussen baby en ouder. Ook wordt de spijsvertering, doorbloeding en het immuunsysteem gestimuleerd door de massage in combinatie met de hydrotherapie. Voor een goede motorische ontwikkeling is het belangrijk dat een baby veel kan bewegen. Wat moeilijk is aangezien ze op jonge leeftijd alleen maar kunnen liggen, wat hun bewegingsvrijheid heel erg beperkt. In onze jacuzzi’s kennen baby’s, hoe jong ook een enorm grote bewegingsvrijheid. Wat tevens ook de spieren versterkt en de bloedsomloop bevorderd. Ook bij krampjes, reflux of huilbaby’tjes kan onze babywellness de klachten sterk verminderen. En de combinatie van relaxatie en lichte fysieke activiteit zorgt voor een betere nachtrust.

Wat is prijs?

Een wellness arrangement kost 55€.
Hierin is het volgende inbegrepen:

  • 25 minuten babymassage

  • 25 minuten hydrotherapie in de speciaal ontwikkelde babyjacuzzi’s

  • Massageolie

  • Zwemluier

  • Zwemring

  • Handdoeken

  • Hapje en een drankje

  • Staaltje

Enkel babymassage: 25€

Enkel hydrotherapie: 30€

Na elke behandeling krijgt u ook een klantenkaart, waarmee je een vierde sessie aan de helft van de prijs krijgt.