Kleine doosjes geluk, gewikkeld in zoete verrassingen

Gespecialiseerd in doopsuiker

 
Evadorable is steeds op zoek naar originele en trendy doopsuikers. Samen met jullie denk ik na over de beste vormgeving om jullie kersverse baby aan te kondigen. En dat zowel voor het kaartje als voor het suikergoed. 

Alles is dus te regelen op 1 locatie. Praktisch in die drukke maanden voor je bevalling. Van een uniek ontwerp tot afgewerkt drukwerk geleverd aan jouw (moeder)huis. Wens je graag met ons samen te werken voor je doopsuiker, aarzel dan niet om ons al te contacteren in je vierde maand zwangerschap. Zo hebben we tijd genoeg en kunnen we in alle rust de doopsuiker van jullie dromen realiseren. 

Maak een afspraak

Doopsuiker Service

Wensen jullie graag een volledig afgewerkt concept, geleverd bij de geboorte van jullie kleintje? Dan is deze opties ideaal voor jullie. We maken samen met jullie een vrijblijvende offerte op, na goedkeuring gaan wij aan de slag en leveren we uiteindelijk een assortiment aan volledig afgewerkte doopsuikers bij de geboorte van jullie kindje.

Vrijblijvende offerte

DIY Doopsuiker

Wensen jullie graag de doopsuikertjes zelf te maken? Dit kan! Wij gaan samen met jullie gaan kijken naar alle benodigdheden voor het realiseren van jullie droom doopsuikertjes. Mits een kleine vergoeding gaan wij jullie alle kneepjes van het vak leren. Dit door van elke doopsuiker samen eentje te maken. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles mooi op tijd klaar staat zodat jullie tijdig kunnen beginnen met het maken van jullie doopsuikertjes.

Begeleidingsgesprek

 Onze werkwijze


In onze winkel kunnen jullie heel wat inspiratie opdoen maar evengoed kunnen we aan de slag met jullie ideeën. Samen gaan we een offerte samenstellen op maat van jullie wensen.

Indien jullie graag de doopsuikers afgewerkt geleverd krijgen bij de geboorte van jullie kindje. Werken wij met een offerte op maat incl de afwerking.

Indien jullie graag de doopsuikertjes zelf maken, vragen wij hiervoor eenmalig €50. Dit voor de begeleiding van jullie doopsuikertjes, onze tips&trics maar ook voor opstarten van jullie eerste doopsuikertjes. We zorgen er ook voor dat jullie niks over het hoofd zien en alles prima klaar staat om tijdig aan jullie doopsuikertjes te beginnen.

Maak een afspraak