Geboortekaartjes die verhalen vertellen van liefde en nieuw leven.

Geboortekaartjes op maat


Binnen Evadorable heb je de mogelijkheid om alles onder 1 dak te laten regelen. Alle mogelijke druktechnieken, 30 jaar ervaring en een bak vol liefde voor onze klanten maken van een uniek moment een onvergetelijke herinnering. 

Wens je graag met ons samen te werken voor je geboortekaartje, aarzel dan niet om ons al te contacteren in je vierde maand zwangerschap. Zo hebben we tijd genoeg en kunnen we in alle rust het ontwerp van jullie dromen realiseren. 

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en kom langs in de winkel om alle mogelijkheden te bekijken. We bezorgen jullie een offerte op maat van jullie wensen.

Maak een afspraak

322
Geboortek​aartjes
40.250
Enveloppen
48.345
Postzegels
1.561
Uren ontwerp

​Flexibilit​eit

Wij gaan nooit in verlof en staan steeds 7/7 paraat voor de geboorte van jullie kleine spruit.

​Creativiteit

Met reeds 30 jaar ervaring zorgt Jan steeds voor de meest creative ontwerpen op maat/vraag van jullie.

​Kwaliteit

We werken enkel met drukkerijen die top kwaliteit leveren.

  ​Professiona​liteit

Jullie kunnen bij ons met een gerust hart uitkijken naar de komst van jullie kleintje.

 30 jaar ervaring


Jan D'Hondt aka mijn vader is de ziel achter ons geboortedrukwerk. Hij zorgt ervoor dat elke wens van onze klant resulteert in een parel van een geboortekaartje. Het leuke is dat hij niet werkt in één dezelfde stijl maar zich vooral aanpast naar jullie wensen.

Mijn vader is sinds hij een potlood kan vasthouden een creative duizendpoot. Dit resulteert in meer dan 30 jaar ervaring in de grafische sector. Heel wat gekende logo's, filmposters, bekende campagnes zijn door zijn creativiteit tot stand gebracht.

Heb je een bepaalde of wens of helemaal nog geen inspiratie. Kom vrijblijvend eens langs en laat ons een offerte opmaken op maat van jullie budget en wensen. 


Maak een afspraak