Maak eenvoudig je afspraak

 In onze online agenda

Babywellness

Onze babywellness is de ideale plek om samen met je baby volledig tot rust te komen. Bij ons kun je genieten van een rustgevende babymassage, onder mijn begeleiding als ervaren vroedvrouw. Zo leer je een massage aan die je ook thuis kan toepassen om samen met je baby te ontspannen. We werken enkel met hypoallergene massageolie en onze handdoeken worden gewassen met hypoallergene wasmiddelen, zodat we de gevoelige huid van je kleintje optimaal kunnen verzorgen. Kom gerust langs en laat ons jullie verwennen met onze professionele aanpak.

Lees meer

Mamawellness

Welkom in onze Mama Wellness - jouw oase van ontspanning! Voor zwangere vrouwen hebben we speciale zwangerschapsmassages die zijn ontworpen om je lichaam te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode. Wij zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt terwijl we zachte, kalmerende bewegingen gebruiken om spanning en ongemak te verminderen. Dit is een moment waarop je je volledig kunt overgeven aan pure ontspanning, terwijl je zorgvuldig wordt verzorgd.

Lees meer

Pretecho's

Bij ons kan je terecht voor een unieke ervaring. Wij bieden pretecho's aan waarbij je samen met je partner, familie of vrienden kunt genieten van het zien van jullie baby. Een pretecho is niet-medisch en heeft als doel om je kindje zo mooi en duidelijk mogelijk in beeld te brengen, zonder te zoeken naar eventuele afwijkingen. Het is een puur plezierige ervaring waarbij we de tijd nemen om jullie te laten genieten van het wonder dat in jou groeit.

Lees meer

Doopsuiker & Geboortekaartjes

Evadorable is steeds op zoek naar originele en trendy doopsuikers. Samen met jullie denk ik na over de beste vormgeving om jullie kersverse baby aan te kondigen. En dat zowel voor het kaartje als voor het suikergoed. Alles is dus te regelen op 1 locatie. Praktisch in die drukke maanden voor je bevalling.Van een uniek ontwerp tot afgewerkt drukwerk geleverd aan jouw (moeder)huis.

Lees meer

Fotografie

Ontdek de tijdloze kunst van herinneringen vastleggen in elke levensfase. Van de pure schoonheid van zwangerschap tot de tedere momenten met je pasgeboren baby, in onze zaak vangen we die unieke momenten in prachtige beelden. Van de magie van in de materniteit tot de vreugde van de eerste verjaardag, wij leggen jullie kostbaarste momenten vast voor een blijvende herinnering.

Lees meer 

Babyuitzet Advies

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! We begrijpen dat jullie misschien nog veel vragen hebben en niet goed weten waar te beginnen. Maar geen zorgen, wij zijn er om jullie te begeleiden in dit mooie avontuur. Als ervaren vroedvrouw bieden ik jullie professioneel advies en begeleiding op maat. Samen zullen we alles tot in detail bespreken, van jullie uitzet tot wat er allemaal moet gebeuren tijdens de zwangerschap en na de geboorte. We helpen jullie graag bij het maken van de juiste keuzes voor jullie baby en jullie gezin.

Lees meer

Eva D'Hondt

Eva, het hart van Evadorable, combineert haar passie als vroedvrouw met een specialisatie in het begeleiden van aanstaande ouders. Met haar expertise en zorgzame aanpak staat ze klaar om jullie reis naar ouderschap te verrijken met kennis, steun en warmte.

Emily Somers

Emily, de ideale partner in crime voor Eva, is een alleskunner in onze winkel en blinkt vooral uit in haar specialisatie: doopsuiker. Met haar veelzijdige aanpak staat ze paraat om elke klant te verwelkomen en te begeleiden, waarbij ze haar expertise in doopsuiker met passie en precisie deelt om die speciale momenten extra zoet te maken.

Jan D'Hondt

Jan, de creatieve kracht achter Evadorable, brengt zijn 30 jaar ervaring in de grafische sector samen met zijn rol als vader en steunpilaar van Eva. Met oog voor detail verzorgt hij al het geboortedrukwerk tot in de puntjes, waardoor elk moment van verwelkoming in stijl wordt vastgelegd en gedeeld.