Omhullend & verzachtend, terwijl mama en baby één worden

Welkom in onze Mama Wellness - jouw oase van ontspanning!


In onze Mama Wellness begrijpen we hoe belangrijk het is voor zowel zwangere als niet-zwangere dames om volledig te kunnen relaxeren. Daarom bieden we een scala aan verwenbehandelingen aan die je helpen te ontspannen, revitaliseren en weer in balans te komen.

Voor zwangere vrouwen hebben we speciale zwangerschapsmassages die zijn ontworpen om je lichaam te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode. Wij zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt terwijl we zachte, kalmerende bewegingen gebruiken om spanning en ongemak te verminderen. Dit is een moment waarop je je volledig kunt overgeven aan pure ontspanning, terwijl je zorgvuldig wordt verzorgd.

Voor onze niet-zwangere gasten hebben we een breed scala aan verwenopties. Of je nu een hydraterende gelaatsverzorging nodig hebt om je huid te voeden en te laten stralen, of een ontspannende lichaamsmassage om alle stress van het dagelijkse leven los te laten, we hebben de perfecte behandeling voor jou. Laat je in de watten leggen en je zult je herboren voelen.

We begrijpen dat ontspanning het beste wordt gedeeld met dierbaren. Daarom verwelkomen we niet alleen individuele gasten, maar ook koppels, beste vriendinnen, moeders en zussen om samen te genieten van onze behandelingen. Creëer kostbare herinneringen terwijl je samen tot rust komt en geniet van de weldaad van onze behandelingen.

In onze Mama Wellness staat jouw comfort en welzijn centraal. Onze rustige en serene omgeving, samen met de professionele zorg van ons team, zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Stap binnen in onze wereld van pure verwennerij en geef jezelf de tijd en ruimte om te ontspannen, te herstellen en te vernieuwen.

Ontdek vandaag nog onze uitgebreide behandelingen en boek je welverdiende moment van rust in de Mama Wellness. Je verdient het!

Maak een afspraak

Zwangerschaps-massage


Een relaxerende massage op maat van de zwangerschap. Op een verwarmde massagetafel met verwarmde amandelolie60 minuten - €90

Zwangerschaps-massage + gelaatsverzorging 

Een relaxerende massage op maat van de zwangerschap. Op een verwarmde massagetafel met verwarmde amandelolie. Gevolgd door een hydraterende gelaatsverzorging.

90 minuten - €110

Overige massages Bent u net bevallen en wenst u een postpartum massage of wensen jullie graag met 2 tegelijk te komen? Dit kan! Wij bieden ook massages aan op maat van jullie wens. 

Stuur ons gerust een mailtje of bel ons even op voor meer informatie.

Een woordje uitleg


Tijdens onze zwangerschapsmassages zorgen we voor een rustgevende ervaring, waarbij jouw comfort en welzijn voorop staan. Je wordt in zijliggende positie gemasseerd, ondersteund door ons speciaal ontworpen zwangerschapskussen XL. Dit kussen biedt niet alleen gezelligheid, maar ook optimale ondersteuning, zodat je ontspannen kunt genieten van de massage.

Onze verwarmde massagetafel draagt bij aan een diepere ontspanning van je spieren. We streven ernaar om alle drukpunten te ondersteunen, zodat jij je volledig kunt ontspannen. Een extra groot deken zorgt voor comfort, warmte en een gevoel van geborgenheid gedurende de hele massage.

Belangrijk is dat we de massage aanpassen aan jouw specifieke klachten tijdens de zwangerschap. Of het nu gaat om het verlichten van rugpijn, het verminderen van zwellingen of het verzachten van spanningen, we passen onze technieken aan om tegemoet te komen aan jouw behoeften en comfort. Jouw welzijn staat bij ons centraal tijdens deze bijzondere fase.


Maak een afspraak