Eva wijst jullie de weg van wonder tot wieg

 

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!


We begrijpen als geen ander dat jullie waarschijnlijk nog veel vragen hebben en niet goed weten waar te beginnen als het gaat over jullie babyuitzet. Geen zorgen, wij zijn er om jullie te begeleiden in dit mooie avontuur. 

Als mama met reeds jaren ervaring in de sector en vroedvrouw zijnde bied ik jullie een professioneel advies en begeleiding op maat. Een babyuitzet advies houdt in dat we alles tot in het detail zullen bespreken, van jullie babyuitzet tot wat er allemaal moet gebeuren tijdens de zwangerschap en na de geboorte. Het is een complete begeleiding op maat van jullie gezin. We helpen jullie graag bij het maken van de juiste keuzes voor jullie baby en jullie gezin. 

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en laat ons jullie begeleiden naar de geboorte van jullie kleine wondertje.

Maak een afspraak

Maak een afspr​aak

Eenvoudig in onze online agenda, telefonisch of via mail. We werken steeds op afspraak om de kwaliteit te garanderen.

Advies gesprek

We zitten een 2-tal uur samen waarin ik jullie ga begeleiden naar jullie ideale babyuitzet. We overlopen elke categorie en bekijken jullie persoonlijke situatie.

Opvolging

Na het advies gesprek ga ik voor jullie een duidelijk overzicht maken. Jullie begeleiden en verder opvolgen. Er is ook een mogelijkheid om jullie uitzet aan te kopen & laten leveren.

100% voorbe​reid

Jullie hebben geen verplichtingen na onze advies gesprek. Het belangrijkste is dat jullie 100% voorbereid zijn op de komst van jullie kleintje.

Onze werkwijze


Een babyuitzet advies kost jullie €100, dit zou jullie weliswaar wel honderden euro's kunnen besparen. 

Een afspraak kunnen jullie boeken in onze winkel, via telefoon of via onze website in de online kalender. 

Tijdens een baby uitzet advies gaan we samen de vragenlijst overlopen dat jullie vooraf hebben ontvangen. Zo heb ik me al op voorhand kunnen inleven in jullie leefwereld. En net dit is zo belangrijk want elk advies is verschillend. Ook elk gezin is verschillend, wij spelen hier namelijk op in. 

We kijken naar jullie specifieke noden en wensen. We gaan alles met elkaar gaan vergelijken. Jullie kunnen mij alle vragen stellen en ik geef jullie heel veel tips & tricks mee. Het resultaat is eigenlijk dat jullie met een gerust hart naar buiten gaan en perfect weten wat jullie nodig hebben.

Jullie ontvangen van mij achteraf een volledig overzicht. Een overzicht waarmee jullie zelf aan de slag kunnen om een geboortelijst samen te stellen. Even goed kunnen we na ons advies gesprek ook een offerte maken van alle nodige spullen indien jullie graag alles zelf wensen aan te kopen.

Klanten die bij ons een babyuitzet advies gevolgd hebben, hebben automatisch 10% directe korting op alle aankopen.


​Maak een afspraak​​